ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Νικολόπουλος: «Η Φ.Γεννηματά πάλεψε με γενναιότητα – Καλό παράδεισο»

Ν.Νικολόπουλος: «Η Φ.Γεννηματά πάλεψε με γενναιότητα – Καλό παράδεισο»

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την Φώφη Γεννηματά.

Η ανακοίνωση

«Καλό παράδεισο!

Λυπάμαι ειλικρινά.

Τα εγκάρδια συλλυπητήριά μου στην βιολογική οικογένειά της, στη πολιτική οικογένεια της και στους πολιτικούς φίλους της…

Η Φώφη πάλεψε με γενναιότητα, με δύναμη , θάρρος και αξιοπρέπεια. Στάθηκε όρθια! Αιωνία η μνήμη !

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος από το δικό του μετερίζι θα συνεχίσει στο δύσκολο μονοπάτι που συναντιώνται όλες οι πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις με τα ίδια κοινωνικά μηνύματα. Οι Χριστιανοδημοκράτες ευχόμαστε ο Θεός να την κατάταξει στα δεξιά Του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.