Στο πλευρό των αστυνομικών το ΑΚΚΕΛ για τα γεγονότα στο Πέραμα

Στο πλευρό των αστυνομικών το ΑΚΚΕΛ για τα γεγονότα στο Πέραμα

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), βρίσκεται στον πλευρό των αστυνομικών για τα γεγονότα στο Πέραμα.

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρ’ ότι ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ έχω ταχθεί πάρα πολλές φορές κατά του αστυνομικού καθεστώτος που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τις συνεχείς προσλήψεις αστυνομικών, τα νέα οχήματα και ενώ η Ελλάδα έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο ενισχύεται μόνο η αστυνομία ως απαραίτητο εργαλείο της υγειονομικής δικτατορίας Μητσοτάκη, έχω υποχρέωση να λάβω συγκεκριμένη θέση για τα γεγονότα στο Πέραμα.

Στην περίπτωση του Περάματος οι αστυνομικοί έπραξαν ακριβώς όπως έπρεπε, δουλειά του αστυνομικού είναι η προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους. Δεν είναι θέμα καθόλου τι “χρώμα” είχε ο νεκρός, με ενδιαφέρει ότι έκλεψε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει αστυνομικούς που έκαναν την δουλειά τους. Δεν μπορεί να βγαίνει το μισό πολιτικό σύστημα και να τα βάζει με τους αστυνομικούς που έπραξαν ακριβώς αυτό που έχουν ορκιστεί. Με αυτή την λογική τι χρειάζεται να κουβαλάνε όπλα, έφτανε μια ντουντούκα να παρακαλάνε τον κάθε εγκληματία να παραδοθεί. Αυτοί που τα βάζουν με τους αστυνομικούς είναι οι “συνήθεις ύποπτοι” που μιλάνε περί ανοιχτών συνόρων, αυτοί που θέλουν τους λαθρομετανάστες να λιάζονται ανενόχλητοι στην χώρα μας, οι ανθέλληνες και οι διεθνιστούλιδες. Όλοι φωνάζουμε γιατί η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της και όταν την κάνει κάποιοι φωνάζουν γιατί έκανε αυτό που έπρεπε. Λυπάμαι για το θύμα, διαφωνώ με τον πατέρα του που λέει “έλα μωρέ ένα αυτοκινητάκι έκλεψαν, είναι κακούργημα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελπίζω όλοι αυτοί που τα βάζουν με τους αστυνομικούς που έκαναν το καθήκον τους, να μην χρειαστούν ποτέ την ένοπλη βοήθεια αστυνομικών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.