Η “Δημοκρατία” αποκαλύπτει σήμερα τα δόλια σχέδια του Μαξίμου.

Κατά τη γνώμη μου ο Γραμματέας – Εκπρόσωπος του Κ.ΕΛ.ΑΝ, Γρηγόρης Πετράκος, έχει απόλυτο δίκιο. Η παρέλαση της Θεσσαλονίκης δεν έπρεπε να καταργηθεί, αλλά να γίνει στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, που υπήρξε μετριοπαθής, έντιμη και θετική πολιτικός.


Οι κυβερνητικές ιστοσελίδες, απομόνωσαν, τολμώ να πω, δόλια, μία φράση της δήλωσης του Γρηγόρη Πετράκου και παρουσίασαν αλλοιωμένη την ουσία όσων ήθελε να πει για την εμφανή επιχείρηση απομείωσης της εθνικής ταυτότητάς μας με την ακύρωση των παρελάσεων.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Δημοκρατία”, το ρεπορτάζ και η ανάλυσή της, αποκαλύπτουν και φωτίζουν την σκοπιμότητα της κατάργησης των παρελάσεων και των εθνικών συμβόλων εδώ και πολύ καιρό. Όπως σημειώνει η εφημερίδα “έχουν να γίνουν παρελάσεις από το 2020”. Επιχειρείται καθαρά η άμβλυνση, ή εξάλειψη στοιχείων της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.

Οι κυβερνητικές ιστοσελίδες, προφανώς με εντολή άνωθεν, επιτέθηκαν εναντίον του Γρηγόρη Πετράκου, χαρακτηρίζοντας τον καλλιτέχνη “ψεκασμένο” και λέγοντας ότι “τερμάτισε το κοντέρ”. Απέφυγαν να διαβάσουν το κείμενό του, που έλεγε ότι τα δημόσια πρόσωπα τα τιμάς με μια παρέλαση. Δεν την ακυρώνεις με το επιχείρημα ότι έτσι τιμάς το θάνατό τους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για μια ακόμη φορά, οι γνωστές κυβερνητικές ιστοσελίδες έδειξαν ότι αυτές είναι οι “ψεκασμένες” και ιδιαίτερα “πληρωμένες” για να επιτίθενται σε όσους έχουν διαφορετική άποψη, ή αποκαλύπτουν τις προθέσεις της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Έχω την αίσθηση ότι ο τίτλος της σημερινής “Δημοκρατίας”: “Σχέδιο κατάργησης των παρελάσεων”, είναι απόλυτα εύστοχος και δείχνει την πολιτική σκοπιμότητα. Εξόχως αντεθνική. Φοβούνται τις αποδοκιμασίες και τη χλεύη…