Καταρρέει το εμβολιαστικό αφήγημα εντός της ίδιας της κυβέρνησης: Θετικός στον COVID αν και εμβολιασμένος ο Κ.Καραμανλής

Υποβλήθηκε σε rapid test στη Βουλή

Καταρρέει το εμβολιαστικό αφήγημα εντός της ίδιας της κυβέρνησης: Θετικός στον COVID αν και εμβολιασμένος ο Κ.Καραμανλής

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής σε rapid test στη Βουλή αν και είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις κάτι που απλά δείχνει την κατάρρευση του κυβερνητικού αφηγήματος για τον κοινωνικό αποκλεισμό (σε σημείο πογκρόμ) όσων δεν έχουν εμβολιαστεί.

Η κυβέρνηση και οι υπουργοί της έχουν εδώ και πολλούς μήνες έναν «πόλεμο» κατά όσων δεν θέλουν ή φοβούνται να εμβολιαστούν, με συνεχείς περιορισμούς θέλοντας έτσι να δείξουν ότι αυτοί είναι οι «υπεύθυνοι» για την διασπορά ενώ οι εμβολιασμένοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Πάνω από 6.500 κρούσματα Covid-19 και 16.000 νεκρούς, αριθμός ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας, με επίσης ρεκόρ πάνω από 70% στους εμβολιασμένους, διαψεύδουν το κυβερνητικό αφήγημα της «ελευθερίας», επιβεβαιώνουν ότι οδεύουμε στο χάος και τα ανακυκλούμενα lockdown, με μόνο βέβαιο αποτέλεσμα τους περιορισμούς των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων.

Η κυβέρνηση αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της γιατί είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που με τέτοιο ποσοστό εμβολιασμένων σημειώνει ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας ενώ επίσης αρνείται πεισματικά να δεχθεί ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους που ουσιαστικά βιώνουν μια γενοκτονία από την έλλειψη μέτρων των εμβολιασμένων.

Ο κ. Καραμανλής συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής για το νομοσχέδιο που αφορά στο νέο τρόπο χορήγησης αδειών οδήγησης όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα του rapid test.

H συνεδρίαση της Επιτροπής διακόπηκε και ο υπουργός Μεταφορών υποβλήθηκε στη συνέχεια σε μοριακό τεστ το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.