ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κωλοτούμπα» Κ.Τζαβάρα για Κ.Μητσοτάκη: Έλληνες, αυτούς ψηφίσατε…

Από εκεί που τον κατακεραύνωνε τώρα τον αποθεώνει

«Κωλοτούμπα» Κ.Τζαβάρα για Κ.Μητσοτάκη: Έλληνες, αυτούς ψηφίσατε…

Μεγαλοπρεπή «κυβίστηση» έκανε ο -άλλοτε- «αντάρτης» βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος σήμερα το πρωί προήδρευε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας και αποθέωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλοι θα θυμούνται ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Τζαβάρας τον Μάιο του 2021 προχώρησε σε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης αναφορικά με την έως τότε πολιτική της με αφορμή την κατάργηση του πανεπιστημίου στην εκλογική του περιφέρεια. Και μάλιστα τότε είχε δηλώσει πως δε θα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ηλείας.

Επειδή όμως είναι Έλληνας βουλευτής και ως γνωστόν οι Έλληνες βουλευτές ειδικεύονται στα ακροβατικά και στις κυβιστήσεις, δήλωσε ότι «ο Κ.Μητσοτάκης είναι ο πιο μεταρρυθμιστής πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης» αναγκάζοντας όσους τον άκουσαν να τρίβουν τα μάτια τους.

Όλα καλά. Αυτός είναι ο λαός, αυτοί είναι και οι πολιτικοί του.

Δύο φορές κάναμε εισαγωγή ξένων ηγεμόνων, το 1832 και το 1863, έναν από τη Γερμανία και έναν από τη Δανία αλλά τον έναν τον διώξαμε και το άλλον τον σκοτώσαμε.

Από τότε προτιμούμε τις ντόπιες «προσωπικότητες» επιπέδου Τζαβάρα και Σακελλαροπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.