ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Με test και στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι» απαιτεί ο πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ: Η οικονομία διαλύεται και η Ελλάδα διχάζεται

Η αγορά καταστρέφεται λόγω των μέτρων της κυβέρνησης και οι εκπρόσωποι των εμπόρων ζητούν επιπλέον μέτρα για τους ανεμβολίαστους

«Με test και στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι» απαιτεί ο πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ: Η οικονομία διαλύεται και η Ελλάδα διχάζεται

Η νοοτροπία «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» έχει μπολιάσει βαθιά στους Έλληνες, καθώς αντί να κατηγορήσουν την κυβέρνηση για τα μέτρα διχασμού που έχει επιβάλλει ζητούν να παρθούν τα ίδια μέτρα και για τα άλλα καταστήματα.

Μέχρι σήμερα η είσοδος στα σούπερ μάρκετ είναι ελεύθερη, κάτι με το οποίο διαφωνούν οι φορείς της αγοράς με μπροστάρη τον πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά, οι οποίοι ζητούν οριζόντια μέτρα γιατί βλέπουν να καταστρέφεται η ελληνική οικονομία.

Σε παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Καββαθάς από τη μία εξεμάνη εξαιτίας των εκβιαστικών μέτρων που έριξαν απότομα κατά 50% την κίνηση στην αγορά, από την άλλη ζήτησε οριζόντια σε όλο το φάσμα της οικονομικής ζωής.

Μίλησε δηλαδή ξανά για είσοδο των ανεμβολίαστων -που τελικά δεν είναι και τόσο…λίγοι όσο προσπαθούν να μας πείσουν κυβέρνηση και «ειδικοί»- στα σούπερ μάρκετ μόνο με την επίδειξη εργαστηριακού τεστ, όπως γίνεται στο λιανεμπόριο:

«Μέτρα οριζόντια! Δεν μπορεί στο σούπερ μάρκετ να μπαίνει κάποιος χωρίς rapid test σήμερα για να πάρει βιομηχανικά είδη και δίπλα σε ένα κατάστημα λιανικής να μπαίνει με τεστ».

Είναι ξεκάθαρο ότι οι φορείς της αγοράς λειτουργούν ως δεκανίκι της κυβέρνησης και δεν εκπροσωπούν σε καμία περίπτωση τον απλό έμπορο, ο οποίος ζητάει την κατάργηση αυτών των μέτρων.

Α.Γεωργιάδης για τεστ σε σούπερ μάρκετ: «Εξετάζεται»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως συζητείται από την κυβέρνηση και εξετάζεται το ενδεχόμενο να χρειαστούν rapid test από ανεμβολίαστους πολίτες για την είσοδό τους στα σούπερ μάρκετ. Ωστόσο επισήμανε και συγκεκριμένα προβλήματα για την εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε συγκεκριμένα πως «συζητήθηκε στο Μαξίμου και εξετάζεται».

«Συζητήθηκε αυτό και εξετάζεται. Αλλά έχει προβλήματα. Κάποιοι πολίτες δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν μπορούμε να τους στερήσουμε την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Αλλά υπάρχει και το πρακτικό πρόβλημα της ουράς σε ώρες αιχμής έξω από τα σούπερ μάρκετ, με ταυτόχρονη προσέλευση πολλών ατόμων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.