Επιστολή ΑΚΚΕΛ στην Πρεσβεία της Αυστρίας για τα ναζιστικά μέτρα που πήρε κατά των ανεμβολίαστων

Επιστολή ΑΚΚΕΛ στην Πρεσβεία της Αυστρίας για τα ναζιστικά μέτρα που πήρε κατά των ανεμβολίαστων

Επιστολή στην πρέσβη της Αυστρίας στην Αθήνα απέστειλε το ΑΚΚΕΛ καταδικάζοντας τη «Ναζιστική Χολέρα» των κυβερνητικών ενεργειών κατά των ανεμβολίαστων Αυστριακών πολιτών, οι οποίες βαπτίστηκαν ως «μέτρα» κατά του COVID-19.

«Η απόφαση της κυβέρνησης που λειτουργεί στην Αυστρία να επιβάλει ναζιστικού τύπου διακρίσεις κατά των ατόμων που δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση και τα μέτρα που έλαβε κατά του COVID-19 και πολεμούν την διαφθορά, η οποία στην περίπτωση αυτή εκφράζεται με τα συγκεκριμένα κυβερνητικά μέτρα, αποτελεί ακριβέστατο ανάλογο με την στοχοποίηση των Εβραίων και άλλων κατά την περίοδο κυριαρχίας του ναζιστικού κόμματος. Ο αγώνας τους όπως και ο δικός μας και οι αντίστοιχοι σε όλο τον κόσμο είναι αγώνας κατά της διαφθοράς και υπέρ της Δημοκρατίας, σεβόμενοι το αίμα των ανθρώπων που πολέμησαν το Ναζισμό».

Η περίπτωση της Αυστρίας είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι ήταν κορυφαίο τμήμα του Ναζιστικού Άξονα που αιματοκύλισε την Ευρώπη και έκανε ανάλογα ιατρικά πειράματα όπως αυτά που γίνονται σήμερα με πρόσχημα την καταπολέμηση του κορονοϊού.

——————— Το κείμενο της επιστολής στα Ελληνικά ———————

15/11/2020

ΠΡΟΣ: Mag. Hermine Poppeller, Πρέσβη της Αυστρίας στην Αθήνα

[email protected]

ΣΧΕΤ.: Η μόλυνση της αυστριακής κυβέρνησης από τη χολέρα του Ναζισμού με πρόσχημα τον COVID-19

Εξοχώτατη κα. Πρέσβη,

Το ΑΚΚΕΛ επικοινωνεί μαζί σας με μεγάλη λύπη διότι ο λόγος της επικοινωνίας αφορά την αποδεδειγμένη πια επαναζιστοποίηση της Αυστρίας και την ένταξή της εκ νέου στον Άξονα της βαρβαρότητας, αυτού του Άξονα που αιματοκύλισε την Ευρώπη και όλο τον κόσμο την δεκαετία του ’40.

Η απόφαση της κυβέρνησης που λειτουργεί στην Αυστρία να επιβάλει ναζιστικού τύπου διακρίσεις κατά των ατόμων που δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση και τα μέτρα που έλαβε κατά του COVID-19 και πολεμούν την διαφθορά, η οποία στην περίπτωση αυτή εκφράζεται με τα συγκεκριμένα κυβερνητικά μέτρα, αποτελεί ακριβέστατο ανάλογο με την στοχοποίηση των Εβραίων και άλλων κατά την περίοδο κυριαρχίας του ναζιστικού κόμματος. Ο αγώνας τους όπως και ο δικός μας και οι αντίστοιχοι σε όλο τον κόσμο είναι αγώνας κατά της διαφθοράς και υπέρ της Δημοκρατίας, σεβόμενοι το αίμα των ανθρώπων που πολέμησαν το Ναζισμό.

Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία, που σήμερα κατέχει τον έλεγχο της Αυστρίας και της αυστριακής κοινωνίας, επέλεξε να μολυνθεί με την ίδια ναζιστική χολέρα από την οποία είχατε μολυνθεί πριν από δεκαετίες και να αρχίσετε τα ίδια. Επέλεξε να επιστρέψει στα γνωστά της και παραδοσιακά της πρότυπα του Μέτερνιχ και του Χίτλερ υποστηρίζοντας εμπράκτως ότι με τη χολέρα του Ναζισμού θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον COVID-19! Οι αυστριακές κυβερνητικές ενέργειες δεν επηρεάζουν μόνο τους πολίτες στην Αυστρία (για την υποστήριξη των οποίων στέλνουμε αυτή την επιστολή) αλλά και εμάς, διότι μεταξύ άλλων δημιουργούν προηγούμενο παρανομίας εντός της Ε.Ε., στο οποίο στηρίζεται το κυβερνητικό καθεστώς εντός της Ελλάδας και αλλού για να κάνει τα ίδια.

Η συμπεριφορά της κυβέρνησης στην Αυστρία, όσο και άλλων κυβερνήσεων που έλαβαν παρόμοια μέτρα για τον COVID-19, με αποκορύφωμα τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα 15 Νοεμβρίου 2021, αποτελούν όχι μόνο ενέργειες κατάλυσης της Δημοκρατίας και των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά οντολογικό ακρωτηριασμό των πολιτών. Σε μία δημοκρατική χώρα, υπάρχει το Σύστημα Υγείας (δημόσιο και ιδιωτικό τμήμα) εντός του οποίου αντιμετωπίζονται οι ασθένειες. Οι ασθένειες σε μία δημοκρατική χώρα αντιμετωπίζονται σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας κλπ. ΔΕΝ αντιμετωπίζονται με απαγορεύσεις, διώξεις, εκβιασμούς και ποινές κατά πολιτών. Ακόμη και αν κάποιος μολύνει κάποιον άλλον, η νομική και ιατρική εμπειρία δεκαετιών με το AIDS, επιτρέπει στο θύμα να προσφύγει στην Δικαιοσύνη, μέσω της οποίας επιλύονται τέτοια θέματα όταν υπάρχει Δημοκρατία. Η ισορροπημένη και δημοκρατική προσέγγιση αντιμετώπισης είναι η ενίσχυση του Συστήματος Υγείας με εξοπλισμό και ιατρικό προσωπικό, όπως επίσης και η διευκόλυνση (οικονομική και διοικητική) όσων επιθυμούν νομική προσφυγή κατά αυτών που θεωρούν ότι τους έχουν μολύνει με COVID-19 και φυσικά μπορούν να το αποδείξουν.

Η περιοχή σας δεν έχει μακρά εμπειρία Δημοκρατίας, ώστε η εκάστοτε κυβέρνηση να γνωρίζει και να έχει αίσθηση των θεμελίων της Δημοκρατίας, όπως αυτά σχετίζονται με την οντολογική ύπαρξη των ανθρώπων: της πνευματικής υπόστασης και της σωματικής-βιολογικής υπόστασης των ανθρωπίνων όντων. Οι άνθρωποι ως όντα έχουν απόλυτη ανάγκη από οντολογικής σημασίας λειτουργίες για να μπορέσουν να υπάρξουν. Η Δημοκρατία είναι η μοναδική κατάσταση της κοινωνίας που επιτρέπει την απρόσκοπτη και καθαρή παροχή υπηρεσίας προς την οντολογική υπόσταση των ανθρώπων με οντολογικές υπηρεσίες όπως Ελευθερία μετακινήσεων, του συνεταιρίζεσθαι, επικοινωνίας, λόγου, εργασίας-επιχειρηματικής δράσης και όλων αυτών που εξασφαλίζει ένα δημοκρατικό πολίτευμα σε μία γεωγραφική έκταση που έχει το χαρακτήρα του κράτους. Οι προαναφερθείσες οντολογικές υπηρεσίες προς κάθε ανθρώπινο ον στη Δημοκρατία έχουν ακριβώς την ίδια αξία και προστασία με τις βιολογικές λειτουργίες της αναπνοής, τροφής ανάπαυσης κλπ όπως επίσης και τις πνευματικές ανάγκες για αναζήτηση σωτηρίας στην άλλη ζωή κλπ. Όταν τις εμποδίζετε, είναι σαν να εμποδίζετε την αναπνοή κλπ.

Η κυβέρνηση η οποία λειτουργεί στο έδαφος της Αυστρίας, κατά συνέπεια, προκάλεσε ακόμη έναν οντολογικό ακρωτηριασμό σε πολίτες και μη πολίτες της Αυστρίας που ζουν στην γεωγραφική έκταση της Αυστρίας, όταν έλαβε τα μέτρα τα οποία ισχύουν από σήμερα. Όλα αυτά τα “κάτι” τα οποία έχετε απαγορεύσει από το 2020, συνθέτουν ένα σύνολο ακρωτηριασμών οντολογικού επιπέδου που ακόμη και οι Ναζί δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο. Όχι μόνο ακολουθείτε τα βήματα και την μισάνθρωπη διαστροφή των Ναζί, αλλά την έχετε αναπτύξει και επεκτείνει σε μεγαλύτερο επίπεδο.

Πρώτα από όλα εκφράζουμε την υποστήριξη του ΑΚΚΕΛ στο λαό της Αυστρίας πού βρίσκεται υπό την εξουσία ενός κυβερνητικού καθεστώτος ναζιστικής νοοτροπίας. Με την επιστολή μας επιθυμούμε επιπλέον να εξαφανίσουμε από αυτό το καθεστώς την δικαιολογία ότι “δεν γνώριζε”, όταν υπάρξουν (μετά από την κατάρρευση των δομών και ανθρώπων που στηρίζουν αυτό το καθεστώς τόσο στην Αυστρία όσο και σε άλλες χώρες) ενέργειες τύπου Νυρεμβέργης κατά του καθεστώτος, για την κάθαρση της κοινωνίας και την απόδοση ευθυνών.

Με τιμή,

[Υπογραφή]

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.