ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένα δίκτυο στελεχών και εκπροσώπων εξασφάλισε ο Γιώργος Τράγκας στην Κορινθία

Ένα δίκτυο στελεχών και εκπροσώπων εξασφάλισε ο Γιώργος Τράγκας στην Κορινθία

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι επαφές του Γιώργου Τράγκα και κλιμακίου του Κ.ΕΛ.ΑΝ στο νομό Κορίνθου.

Ο επικεφαλής του Κινήματος, μαζί με τον Γραμματέα, Γρηγόρη Πετράκο, τον Διευθυντή του Γραφείου του κ. Παντελή Ζήλο, την Υπεύθυνη Οργανωτικού, κ. Νάσια Κόκλα και την Υπεύθυνη του Γραφείου Επικοινωνίας κ. Χάρις Αμοργιανού, επισκέφθηκαν το μεσημέρι την Κόρινθο, όπου συνάντησαν όλους τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και πολλούς φίλους του ΚΕΛΑΝ.

Σύμφωνα με όσα άκουσαν τα μέλη του κλιμακίου, η εμπορική κίνηση στην Κόρινθο έχει περιέλθει σε αφασία, ειδικά μετά τα τελευταία περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Το ίδιο και όλες οι επιχειρήσεις εστίασης. Η οικονομία σε ένα ζωντανό παραθαλάσσιο μέρος όπως η Κόρινθος είναι στα πρόθυρα του «κραχ». Οι περισσότεροι πολίτες αναρωτιούνται πότε θα πάει σε εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να απαλλαγούν από την ολοκληρωτική πολιτική που εφαρμόζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ολοκλήρωσε το δίκτυο στελεχών και μελών του σε όλη την περιοχή της Κορίνθου και ουσιαστικά εξασφάλισε έναν αριθμό εκπροσώπων και στελεχών σε όλα τα χωριά του νομού. Η επίσκεψη έκλεισε με γεύμα που παρέθεσαν τα μέλη του Κινήματος στον Γιώργο Τράγκα και στα στελέχη της διοίκησης του Κ.ΕΛ.ΑΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.