ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Νικολόπουλος: «Ελπίζω ο Δήμαρχος Πάτρας να αποπέμψει τον νταή συνεργάτη του»

Ν.Νικολόπουλος: «Ελπίζω ο Δήμαρχος Πάτρας να αποπέμψει τον νταή συνεργάτη του»

O επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», Νίκος Νικολόπουλος, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τον Δήμαρχο Πάτρας να τοποθετηθεί για την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε μια γυναίκα από έναν Αντιδήμαρχο.

Η ανακοίνωση του

«Με αφορμή την έμφυλη βία που ασκήθηκε από Αντιδήμαρχο σε συμπολίτισσα το περασμένο Σάββατο, κατέθεσα ως επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», την παρακάτω ερώτηση προς το Δήμαρχο.

«Ελπίζω ο κ. Πελετίδης, να αποπέμψει τον Νταή συνεργάτη του που λόγω της εξουσίας του συμπεριφέρεται ως σύγχρονος Αλή Πασάς στην κάθε αδύναμη κυρά Φροσύνη με βία.

Πολύ περισσότερο όταν ο συγκεκριμένος συνεργάτης του έχει υποπέσει σε Αβανγκαρντισμό, από τις αρχές και τις αποφάσεις του Κ.Σ. της ΚΝΕ το 1977, για την «αγωνιστική ταξική πατριωτική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας».

Κύριε Δήμαρχε,

Σε δημοσιεύματα στα τοπικά Μ.Μ.Ε., γίνεται αναφορά για το γεγονός της έμφυλης βίας που ασκήθηκε από συνεργάτη σας Αντιδήμαρχο προς συμπολίτισσα μας.

Το περιστατικό την οδήγησε να ζητήσει και την συνδρομή της Αστυνομίας, λόγω του φόβου της ότι η ανάρμοστη συμπεριφορά του Νταή συνεργάτη σας θα επαναληφθεί.

Μέχρι σήμερα ως Δημοτική Αρχή, δεν έχετε προχωρήσει σε μια επίσημη ανακοίνωση ή διάψευση για το παραπάνω περιστατικό.

Η σιωπή αυτή που επιδεικνύετε, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα ότι το συμβάν έχει πραγματοποιηθεί και προσπαθείτε να το αποκρύψτε από τον Πατραϊκό Λαό και τις γυναίκες που καθημερινά είναι θύματα σε βία από ασκούντες άνδρες εξουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή η Σιωπή σας αποτελεί Ανοχή και Συνενοχή στην βία κατά των Γυναικών, αφού άλλωστε όλοι γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρόσωπο και ψιθυρίζεται στους διαδρόμους, ως επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» σας καταθέτω τα παρακάτω ερωτήματα:

  • Υπήρξε το παραπάνω περιστατικό βίας από τον συνεργάτης σας Αντιδήμαρχο;
  • Θα ζητήσετε την παραίτησή του ή θα προχωρήσετε σε απαλλαγή των καθηκόντων του, δίνοντας το μήνυμα και ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας, ότι ο Δήμος Πατρέων είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα που βιώνει την έκφυλη Βία;”».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.