Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει την αλητεία Μητσοτάκη κατά των Ελλήνων άνω των 60ετών, που τούς επιβάλλει χαράτσι ή εμβόλιο

Το ΑΚΚΕΛ καταγγέλλει την αλητεία Μητσοτάκη κατά των Ελλήνων άνω των 60ετών, που τούς επιβάλλει χαράτσι ή εμβόλιο

Το ΑΚΚΕΛ δεν μπορεί να βρει λόγια για να καταγγείλει την αλητεία και την απάνθρωπη διαστροφή του Μητσοτάκη κατά των συμπολιτών μας που έχουν ξεπεράσει το 60ο έτος της ηλικίας τους οι οποίοι τώρα βλέπουν ότι θα υποχρεωθούν από τον Μητσοτάκη να πληρώσουν 100 ευρώ κάθε μήνα από τη σύνταξή τους, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν τους φτάνει, διότι αυτό το ναζιστόμουτρο που το “παίζει” πρωθυπουργός, τούς στήνει στα 6 μέτρα όπως έκαναν οι Ναζί (οικογενειακοί φίλοι του) στην Κατοχή.

Τους εκτελεί διότι πολύ σωστά δεν εμπιστεύονται αυτή τη διεφθαρμένη συμμορία των Μητσοτάκη-Σημίτη που εμφανίζεται ως κυβέρνηση και ξέρουν πολύ καλά ότι το εμβόλιο που θέλουν να τους υποχρεώσουν να κάνουν όχι μόνο δεν τους προστατεύει, αλλά αντίθετα μπορεί να τους κλείσει ραντεβού με τον Άγιο Πέτρο πολύ πιο γρήγορα και να γεμίσει τις τσέπες του τουρκογερμανικού εμβολίου της Pfizer-Biontech.

Ενώ έχουν καταστρέψει το Σύστημα Υγείας με τα Μνημόνια, ρίχνουν την ευθύνη στους πολίτες … διότι «το σύστημα υγείας δεν μπορεί να σηκώσει τις απαιτήσεις της πανδημίας».

Το διεστραμμένο και διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη στοχοποιεί μία-μία κοινωνική ομάδα για υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο οποίος εκτός του ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης αποφάσισε ότι είναι παράνομος, απαγορεύεται δια ροπάλου από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης ως εμφανέστατα ναζιστική πρακτική διότι είναι ιατρική παρέμβαση στο ανθρώπινο σώμα χωρίς την ουσιαστική συγκατάθεση του ανθρώπου.

Οι Έλληνες χρειάζεται να δούμε και να καταλάβουμε ότι πρέπει ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη χολέρα που αποτελεί το κυβερνητικό καθεστώς της Νέας Δημοκρατίας και του Σημιτισμού και όλων των δορυφόρων τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παλαιότερα επίσης υπήρξε ένας Σαρτζετάκης που δίκασε και καταδίκασε τους χουντικούς. Σήμερα ΟΛΟΙ οι δικαστικοί στην Ελλάδα δεν φτάνουν να βγάλουν έναν Σαρτζετάκη για τους ασύγκριτα χειρότερους και σιχαμένους χουντικούς;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.