Ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο στις 3 τα χαράματα; Ο Θ.Ντόκος!

Κ.Μητσοτάκης: «Δεν σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό»

«Είμαι σίγουρος ότι αυτή η πολιτική θα είναι αποτελεσματική»

Κ.Μητσοτάκης: «Δεν σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του στο πλαίσιο του ψηφιακού συνεδρίου Reuters NEXT, τόνισε ότι πριν επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, η πολιτεία εξάντλησε όλα τα μέσα για να πείσει τη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, που είναι η πιο ευάλωτη στην covid-19, να εμβολιαστεί.

Παράλληλα, δήλωσε πως «δεν σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».

Ο κ.Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι μέσα σε ένα 24ώρo επταπλασιάστηκαν τα ραντεβού για την πρώτη δόση.

«Είμαι σίγουρος ότι αυτή η πολιτική θα είναι αποτελεσματική» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε λίγη ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Βουλή επί της τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.