ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μήνυμα Γ. Παπανδρέου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Μήνυμα Γ. Παπανδρέου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Στη δράση του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV συμμετείχε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να πούμε σε όλους τους πολίτες της χώρας ότι χάρη στη μεγάλη προσπάθεια και τους αγώνες των επιστημόνων, των οροθετικών και της Πολιτείας μπορεί πια αυτός που έχει την οροθετικότητα να ζήσει σε μία κατάσταση ελεγχόμενης υγείας, μπορεί να ζήσει μία φυσιολογική ζωή, εφόσον έχει τη φαρμακευτική αγωγή που είναι δωρεάν από την Πολιτεία».

Για να προσθέσει ο πρώην πρωθυπουργός: «Δείξαμε και σήμερα την απλή και ελεύθερη διαδικασία του πώς εξετάζεται κανείς. Είμαστε εδώ να διατρανώσουμε με τη φωνή μας και εγώ προσωπικά ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχει στίγμα γι αυτούς τους ανθρώπους που έχουν οροθετικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε κοντά τους, τους στέλνουμε την αγάπη μας να έχουν ίση συμμετοχή όπως όλοι μας. Κι αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.