
Ο Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος Λεωνίδας Γρηγοράκος μας αποκάλυψε ότι υπάρχει κίνημα… Άρη Πορτασάλτε, καθώς -όπως είπε- έχει ενταχθεί σε αυτό.
«Είμαι με τον φίλο μου τον Πορτοψάλτη, είμαι στο κίνημα αυτό», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος βεβαίως στον Άρη Πορτοσάλτε.
«Όχι άλλη καθυστέρηση, πιστεύω ότι πια πρέπει να πάμε σε οριζόντια υποχρεωτικότητα, πάντα με κάποιες εξαιρέσεις», τόνισε ο κ. Γρηγοράκος.
Ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει μια εθνική συσπείρωση και το πολιτικό σύστημα να πάρει μια θέση σοβαρή και υπεύθυνη για να αναχαιτιστεί η πανδημία.
Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι ένα χρόνο αφού νόσησε βαριά με κορωνοϊο, ακόμα πηγαίνει σε κέντρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπείες και γυμναστική.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.