ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καταγγελία ΑΚΚΕΛ: Ο Πρόεδρος του Reuters είναι επενδυτής και μέλος Δ.Σ. της Pfizer και στο WEF

Καταγγελία ΑΚΚΕΛ: Ο Πρόεδρος του Reuters είναι επενδυτής και μέλος Δ.Σ. της Pfizer και στο WEF

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το ΑΚΚΕΛ που όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Reuters είναι επενδυτής και μέλος Δ.Σ. της Pfizer και στο WEF.

«Προσωποποίηση της σύγκρουσης συμφερόντων και διεστραμμένης παραβίασης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αποδεικνύεται ο James Smith, πρόεδρος του Πρακτορείου Reuters. Το Πρακτορείο Reuters αποδεικνύεται ότι είναι βέβαια πρακτορείο αλλά όχι Πρακτορείο Ειδήσεων. Πρακτορεύει τα εμβόλια της Pfizer και έχει κάνει fact checker το Reuters για να κυνηγάει τίμιους δημοσιογράφους, πολιτικούς, γιατρούς κλπ που αποκαλύπτουν τις παρανομίες της Pfizer και τού μειώνουν το παραδάκι στις τσεπάρες του.

Το συγκεκριμένο ηγετικό στέλεχος του δημοσιογραφικού (υποτίθεται) Ιδρύματος Thomson-Reuters είναι ταυτόχρονα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Pfizer και μεγαλοεπενδυτής της, μέλος του Διεθνούς Επιχειρηματικού Συμβουλίου στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ WEF (του άλλου σεσημασμένου Klaus Schwab, που το 2003 «βράβευσε» τον Μητσοτάκη ως παγκόσμιο ηγέτη του αύριο https://akkelparty.blogspot.com/2021/10/blog-post_16.html), ενώ είναι και στην Συμβουλευτική Επιτροπή του περιβόητου Atlantic Council, που ουσιαστικά λειτουργεί ως ένας τύπος δημοσιοσχετίστικου think tank για τα ακραία και ανθελληνικά συμφέροντα γύρω από το ΝΑΤΟ.

Θα κουνηθεί καμία ΕΣΗΕΑ ή η ομοσπονδία ΠΟΕΣΥ (ή άλλοι λαλίστατοι υπέρ των προϊόντων της Pfizer και ΣΙΑ) για να τοποθετηθούν και να αποκαταστήσουν την δεοντολογία; Εμείς το λέμε, ας δούμε τι θα κάνουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.