ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Συναντήσεις Χρήστου Στυλιανίδη στις Βρυξέλλες

Συναντήσεις Χρήστου Στυλιανίδη στις Βρυξέλλες

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη στις Βρυξέλλες.

Ειδικότερα, ο κ. Στυλιανίδης συναντήθηκε με τον Επίτροπο αρμόδιο για την Απασχόληση και τα Κοινωνικά Δικαιώματα, Nicolas Schmit, με τον οποίο συζήτησε δυνατότητες ενίσχυσης του εθελοντισμού στη χώρα μας, στο πλαίσιο συνεργειών με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Επιπλέον, είχε συναντήσεις με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Vladis Dombrovskis και με τον Διευθυντή του Γραφείου του, Michael Hager, καθώς και με τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών και Χρηματοδοτικών Υποθέσεων (DG ECFIN), Maarten Verwey, με τους οποίους συζήτησε διεξοδικά την πορεία υλοποίησης του προγράμματος για την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας στη χώρα μας, με την κωδική ονομασία «Αιγίς». Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα Αιγίς, ύψους 1,7 δις ευρώ, χρηματοδοτείται και από ευρωπαϊκούς πόρους μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης της ΕΕ και του ΕΣΠΑ 2021-27.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Υπουργός είχε συνάντηση με την επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας (DG ECHO), Παρασκευή Μίχου, με την οποία συζήτησαν εκτενώς την πορεία υλοποίησης του προγράμματος Αιγίς, μέσω του οποίου η χώρα αναμένεται να αποκτήσει, μεταξύ άλλων, δύο νέα αεροσκάφη δασοπυρόσβεσης Canadair με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση μέσω του rescEU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.