ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

ΠτΔ για Πάπα Φραγκίσκο: «Η ανιδιοτελής προσφορά σας στους αδικημένους χαρακτηρίζουν το πολύτιμο έργο σας»

ΠτΔ για Πάπα Φραγκίσκο: «Η ανιδιοτελής προσφορά σας στους αδικημένους χαρακτηρίζουν το πολύτιμο έργο σας»

Το έργο του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα, εξήρε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακκελαροπούλου κατά τη διάρκεια της προσφώνησής της στο Προεδρικό Μέγαρο. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε με θερμά λόγια για τις πρωτοβουλίες αλλά και την ευαισθησία που δείχνει ο Πάπας Φραγκίσκος τόσο για το προσφυγικό όσο και για την κλιματική κρίση.

«Η ανιδιοτελής προσφορά στους άτυχους και αδικημένους χαρακτηρίζουν το πολύτιμο έργο σας» τόνισε, η Κ. Σακελλαροπούλου απευθυνόμενη στον Πάπα Φραγκίσκο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ακόμη ότι η πανδημία κατέδειξε πόσο ευάλωτοι είμαστε τονίζοντας ότι καθίσταται αναγκαία η αρωγή μεταξύ των κρατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για την πανδημία, είπε πως η υγειονομική κρίση συνιστά μία άσκηση ευθύνης ειδικά μέσα από καθημερινές συμπεριφορές στήριξης των συνανθρώπων μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.