ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Τράγκας: Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του Π.Κουρτζίδης έκανε τάμα στην Νάξο (φώτο)

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Γ.Τράγκας: Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του Π.Κουρτζίδης έκανε τάμα στην Νάξο (φώτο)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», γνωστοποίησε πως έκανε τάμα στη Νάξο για τον πρόεδρο Γιώργο Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Θυμίζουμε πως πριν από μια εβδομάδα ο Γιώργος Τράγκας εισήχθη στο «Σωτηρία» έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και παραμένει διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να κάνουν ό, τι μπορούν για να αποτρέψουν την επιδείνωση.

Μάλιστα, με βάση τα όσα ανέφερε νωρίτερα σε ενημέρωσή του, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».

Ο κ. Κουρτζίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία γνωστοποιεί πως έκανε τάμα για τον γνωστό δημοσιογράφο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πρώτο τάμα μου για τον πρόεδρο #Τράγκα μόλις έγινε και είναι στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα της Νάξου. Γιορτάζεται πάντα, πέντε ημέρες μετά το Πάσχα (ημέρα Παρασκευή). Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας θα είμαι εκεί και ο Γιώργος θα είναι ξανά κοντά μας υγιής και ΝΙΚΗΤΗΣ» αναφέρει συγκεκριμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.