ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για την παράδοση-παραλαβή ο Ν.Ανδρουλάκης: Oι πρώτες του δηλώσεις

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για την παράδοση-παραλαβή ο Ν.Ανδρουλάκης: Oι πρώτες του δηλώσεις

Τα τυπικά απομένουν πλέον για να αναλάβει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς λίγο πριν από τις 11:30 μετέβη στα γραφεία του κόμματος.

Στα γραφεία τον υποδέχθηκαν ο διευθυντής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Σαλαγιάννης, λέγοντας του ότι «Θα είναι ιστορική περίοδος και θα είμαστε όλοι μαζί σου στους ωραίους αλλά δύσκολους αγώνες», ενώ και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, υποδέχθηκε τον νέο πρόεδρο, σημειώνοντας «Πρόεδρε συγχαρητήρια. Έχουμε μάχες πολλές. Προχωράμε».

Ανδρουλάκης: Μεγάλη ημέρα για την παράταξη

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «μεγάλη ημέρα για την παράταξη», τονίζοντας ότι «Προχωράμε δυναμικά για να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά». Συνέχισε λέγοντας ότι «ο τόπος έχει ανάγκη μια ισχυρή φωνή προόδου και ρεαλισμού, μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή. Στόχος μου είναι αυτό να το προσφέρει το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, διότι πρέπει και ο τόπος να αλλάξει σελίδα. Να πάμε σε μια εποχή που οι πολίτες θα θεωρούν ότι τα κόμματα δίνουν λύσεις και όχι τι είναι κλειστοί – πελατειακοί μηχανισμοί που δεν βοηθούν να πάει ο τόπος μπροστά».

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και ας αρχίσουμε από σήμερα τη δουλειά» και πρόσθεσε πως πρέπει «Να απαντήσουμε σε όλα τα θέματα σωστά και με προοπτική».

Στον τάφο της Γεννηματά ο Νίκος Ανδρουλάκης

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης, πριν πάει στη Χαριλάου Τρικούπη για την διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, μετέβη στο Α’ νεκροταφείο προκειμένου να αφήσει ένα λουλούδι στο μνήμα της Φώφης Γεννηματά.

Η ανάληψη των καθηκόντων του νέου προέδρου

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στις 11 ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ για τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, δέχεται διαδοχικά συγχαρητήρια μηνύματα από τους πολιτικούς αρχηγούς για την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε με το Νίκο Ανδρουλάκη, όπου και τον συνεχάρη για την εκλογή του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.