
Σήμερα τέθηκε σε εφαρμογή και το μέτρο που θέτει σε «lockdown» τους 60 και άνω που αμέλησαν την τρίτη δόση εμβολίου και έχει παρέλθει επτάμηνο από τον ολοκληρωμένο αρχικό εμβολιασμό, το οποίο προβλέπει αποκλεισμό τους από κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας και κυκλοφορία με τα διαγνωστικά τεστ όπου απαιτούνται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο κύριος Θεμιστοκλέους έχουν κλειστεί περισσότερα από 100.500 ραντεβού πρώτης δόσης με το ποσοστό να ανέρχεται στο 86,4%., όταν πριν το αυστηρό μέτρο το ποσοστό ήταν στο 82,2%
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του κ. Θεμιστοκλέους,73.000 πολίτες της ομάδας των άνω των 60 δει έκλεισαν ραντεβού, επιλέγοντας το lοckdown κόντρα στους 1.075.000 που έχουν ήδη εμβολιαστεί (87%) και τους 90.000 που έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους, 45.000 εκ των οποίων για τις επόμενες πέντε ημέρες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.