ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΚΚΕΛ: «Δεν είναι απλά δολοφόνοι κ. Κουρουμπλή – Είναι χειρότεροι σαδιστές από τους Ναζί»

«Εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας»

ΑΚΚΕΛ: «Δεν είναι απλά δολοφόνοι κ. Κουρουμπλή – Είναι χειρότεροι σαδιστές από τους Ναζί»

Με αφορμή τις δηλώσεις Π.Κουρουμπλή στη Βουλή (και την αντίδραση ενοχής από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ), ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης προέβει σε δηλώσεις.

«Καταδικάζω» απερίφραστα την φράση του κ. Κουρουμπλή προς την κυβέρνηση: “Είστε δολοφόνοι”.

Δεν είναι απλά δολοφόνοι κύριε Κουρουμπλή, είναι μακελάρηδες, είναι περισσότερο σαδιστές από τους ομοϊδεάτες τους Ναζί, δεν είναι απλή δολοφονία ο θάνατος χιλιάδων συμπατριωτών μας από “κακές συνθήκες νοσηλείας”, είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Και ο Μέγκελε έκανε τα πειράματα του και ξέκανε κόσμο για το “καλό μας”. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πρέπει να λογοδοτήσει για τον χειρισμό του κορωνοϊού και έχουμε μέγιστο χρέος να αγωνιστούμε για την δικαίωση των χιλιάδων νεκρών μας. ΟΧΙ κύριε Κουρουμπλή, δεν είναι απλοί δολοφόνοι, είναι κάτι χειρότερο και ευελπιστώ πως θα έρθει η ώρα να κριθούν και από την δικαιοσύνη και από την ιστορία, αλλά και από τον Ελληνικό λαό. Όχι, δεν έχουν τσίπα, δεν έχουν φιλότιμο!

Θα δεχτούν, όπως μονότονα επαναλαμβάνουμε, όλες τις απαιτήσεις των παγκοσμιοποιητών για νέο “αίμα”. Θα υπογράψουν και τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου». Θα τελειώσουν μέχρι κεραίας τη «δουλειά», που προσπαθούν με όχημα τον κορονοϊό να στήσουν την παγκόσμια δικτατορία τους.

Καταπατούν τα συντάγματα των εθνών κάθε θεμελιώδες δικαίωμα των ανθρώπων. Μάς στερούν το οξυγόνο, την φυσική διαβίωση, την χαρά των παιδιών μας, την Ελευθερία, την Δημοκρατία, μάς στερούν τον ήλιο και την διασκέδαση, μάς εξοντώνουν ηθικά, ψυχολογικά. Δεν θα φύγουν εάν δεν ολοκληρώσουν την καταστροφική αποστολή τους.

Η λύση είναι μία: να τους διώξουμε, να τους πετάξουμε στην θάλασσα ή να τους στείλουμε εκεί όπου ανήκουν στον πολιτικό τους “γέρο διάολο”, να χαθεί μια για πάντα και ο Μητσοτάκης και όλο το συστημικό συνάφι των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Να πέσουν όλες οι κυβερνήσεις των παγκοσμιοποιητών παντού. Να ξεβρωμίσει επιτέλους ο πλανήτης.

Μια χούφτα σαλεμένων και διεφθαρμένων πρωθυπουργών επιβάλουν την νέα τάξη πραγμάτων. Την παγκόσμια δικτατορία. Σπέρνουν τον φόβο του ιού για να επιβάλουν τα άνομα σχέδια τους. Θα καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα, αφήνοντας όμως πίσω τους ζημιές που δεν άφησε ούτε ο Β’ παγκόσμιος πόλεμος. Ακόμη και ο Χίτλερ θα ζήλευε τον σαδισμό τους.

Στο χέρι μας είναι να τους νικήσουμε, ως ΕΛΛΗΝΕΣ ας δείξουμε ακόμη μια φορά πως κερδίζονται οι μάχες για την Δημοκρατία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έλα μαζί μας σήμερα, ώρα να γίνουμε συμπολεμιστές !!! Για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας, για την επιβίωση μας. Για την Δημοκρατία και την Ελευθερία»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.