ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Π.Κουρουμπλής: «Εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και αυτός θα τους κρίνει – Προκαλώ τον εισαγγελέα να ψάξει»

«Είναι ψεύτες και αδίστακτοι»

Π.Κουρουμπλής: «Εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και αυτός θα τους κρίνει – Προκαλώ τον εισαγγελέα να ψάξει»

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής αναρωτήθηκε μιλώντας στον Focus FM 103,6 «προκαλώ τον εισαγγελέα να ψάξει. Χαθήκαν ή δεν χάθηκαν άδικα άνθρωποι;» ,τονίζοντας ότι θα επαναλάμβανε τα λόγια που είπε χθες στη Βουλή και τον οδήγησαν στη διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις δηλώσεις Λύτρα ότι περί της μελέτης «είχαν ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο», ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε προσθέτοντας «εκτός αν εννοούσε ο κ. Λύτρας την …Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Είναι ψεύτες, είναι αδίστακτοι …εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και αυτός θα τους κρίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Για έλευση των μονοκλωνικών αντισωμάτων στη χώρα και τη χορήγησή τους, σημείωσε ότι «είναι ψέμα να λένε ότι περίμεναν την έγκριση του EMA. Μπορούσαν να τα πάρουν από τότε που τα ενέκρινε ο FDA, με διακρατική συμφωνία».

Επιπλέον, ζήτησε απαντήσεις θέτοντας το ερώτημα εάν «είναι αλήθεια ότι εξαιρούν τους διαβητικούς; Ποια η επιστημονική τεκμηρίωση;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τις αναστολές υγειονομικών που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά της covid-19, ο κ. Κουρουμπλής υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση «7.500 ανθρώπους τους έθεσε εκτός, τους έκοψε τον μισθό… αυτά μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα γίνονται, δε γίνονται στη Δημοκρατία». «Αυτοί άνθρωποι έλειψαν από το ΕΣΥ. … Αντικαταστάθηκαν;» διερωτήθηκε.
Τέλος, ανέφερε: «Θέλω να περπατάω περήφανα στο δρόμο, να μη με φτύνει ο κόσμος, να με χαιρετάει και να μου κάνει και κριτική. Ο πολιτικός πρέπει να υπερασπίζεται πρωτίστως τα συμφέροντα της κοινωνίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.