ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επεισόδιο ανάμεσα σε Α.Τσίπρα και Γ.Γεραπετρίτη: «Όταν πάρεις την ψήφο του ελληνικού λαού, έλα να μιλήσουμε!»

Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή

Επεισόδιο ανάμεσα σε Α.Τσίπρα και Γ.Γεραπετρίτη: «Όταν πάρεις την ψήφο του ελληνικού λαού, έλα να μιλήσουμε!»

Θερμό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο υπουργός επικρατείας σηκώθηκε μετά από το τέλος της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να μιλήσει, κάνοντας μάλιστα ένα ειρωνικό, απαξιωτικό σχόλιο.

Η φράση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον Αλέξη Τσίπρα «ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε» την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσε την ομιλία του και μόλις είχε ζητήσει εκλογές από τον πρωθυπουργό πυροδότησε έντονες αντιδράσεις.

Ακολούθησε χάος. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξοργίστηκαν και ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε το λόγο για να απαντήσει. Μετά από μία ολιγόλεπτη διακοπή, ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον υπουργό επικρατείας, του είπε: « Δεν είσαστε, κ. Γεραπετρίτη, αρχηγός κόμματος για να έχω υποχρέωση να σας απαντώ. Δεν είστε καν εκλεγμένος. Όταν πάρετε την ψήφο του ελληνικού λαού να έχετε το θάρρος και το θράσος να μιλήσετε με αυτή τη φράση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σας καλώ να ανακαλέσετε. Εσείς που είπατε και 5000 ΜΕΘ να είχαμε θα είχαμε περισσότερους νεκρούς είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε στον ελληνικό λαό, γι’ αυτό που είπατε». Με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθεί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αποχώρησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Του επιστρέφω τη μομφή ότι δεν έχω εκλεγεί. Ας το πει στους βουλευτές του και στους δικούς του υπουργούς Επικρατείας και ας τους πει ότι υπάρχουν βουλευτές δύο ταχυτήτων σε αυτή εδώ την ιερή αίθουσα» ήταν η απάντηση του Γ. Γεραπετρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.