ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ζέττα Μακρή: «Καμία σκέψη να κλείσουν νωρίτερα ή να ανοίξουν αργότερα τα σχολεία»

«Το σχολείο ακολουθεί την πανδημία, δεν την οδηγεί»

Ζέττα Μακρή: «Καμία σκέψη να κλείσουν νωρίτερα ή να ανοίξουν αργότερα τα σχολεία»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ξεκαθάρισε ότι «δεν τέθηκε ποτέ στο τραπέζι θέμα να κλείσουν νωρίτερα ή να ανοίξουν αργότερα τα σχολεία, το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια».

Όπως εξήγησε η υφυπουργός επικαλούμενη τις οδηγίες των ειδικών, δεν συντρέχουν λόγοι να κλείσουν νωρίτερα από το προγραμματισμένο τα σχολεία, καθώς δεν υπάρχουν ανησυχητικά δείγματα. «Το σχολείο ακολουθεί την πανδημία, δεν την οδηγεί», συμπλήρωσε η ίδια.

Ανέφερε δε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει τροποποίηση ούτε στο άνοιγμα των σχολείων, ενώ δεν αναμένεται κάποια αλλαγή στο υπάρχον πρωτόκολλο λειτουργείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το αν πρέπει να πραγματοποιούνται κανονικά ή όχι οι σχολικές εκδρομές, διευκρίνισε ότι αυτό το αποφασίζουν οι σχολικές μονάδες. «Το Υπουργείο έχει μετατρέψει σε πολιτικές αποφάσεις τις εισηγήσεις των ειδικών, οι οποίες αφορούν την μετακίνηση μαθητών αλλά και του ενήλικου πληθυσμού. Οι οδηγίες αυτές όταν εφαρμόζονται και τηρούνται τα μέτρα, δεν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος», τόνισε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.