ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κ.Μπακογιάννης: Δίνει πάνω από 200 χιλ. ευρώ για συναυλία… για τον εαυτό του – Διάρκειας 17 λεπτών

Σκορπά προκλητικά τα χρήματα των Ελλήνων για συναυλία του Σάκη Ρουβά στο πάρκινγκ του Λυκαβηττού

Κ.Μπακογιάννης: Δίνει πάνω από 200 χιλ. ευρώ για συναυλία… για τον εαυτό του – Διάρκειας 17 λεπτών

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται εν μέσω νέου πανδημικού κύματος και οι εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους αναμένεται να ματαιωθούν, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προκαλεί εκ νέου με τον τρόπο με τον οποίο σκορπά τα χρήματα των φορολογούμενων.

Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει την εκδήλωση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με μια τροποποίηση. Θα γίνει έξω από το θέατρο Λυκαβηττού, στο πάρκινγκ!

Χωρίς την συμμετοχή κοινού, θα στηθεί υπαίθρια σκηνή με βελούδινες κουρτίνες, πολυελαίους και φωταψίες. Παρόντες θα είναι ο δήμαρχος και ο Σάκης Ρουβάς που θα τραγουδήσει για μόλις… 17 λεπτά!

Το παράδοξο είναι πως η συγκεκριμένη φιέστα θα κοστίσει 215 χιλιάδες ευρώ… και μάλιστα το όλο σκηνικό έγινε με απευθείας ανάθεση, χωρίς πρόσκληση ενδιαφέροντος και χωρίς να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η αμοιβή του καλλιτέχνη.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, που θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να το μεταδίδει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έλευση του νέου έτους στην Αθήνα θα έχει και πυροτεχνήματα, που πολύ αμφιβάλλουμε εάν φτάνουν το τεράστιο αυτό ποσό για τις μέρες που διανύουμε και χωρίς την παρουσία κοινού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.