ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιώργος Τράγκας: «Δεν πήρε χαμπάρι πως έφυγε» λέει ο γιατρός του

«Την παραμονή νόμιζε πως ήταν μία γρίπη και θα περάσει», είπε ο Χρήστος Ζούπας

Γιώργος Τράγκας: «Δεν πήρε χαμπάρι πως έφυγε» λέει ο γιατρός του

Ο παθολόγος – διαβητολόγος και γιατρός του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας μίλησε για τον δημοσιογράφου που έχασε τη ζωή πριν λίγο καιρό.

«Ο Γιώργος Τράγκας «έφυγε» χωρίς να το πάρει χαμπάρι», είπε συγκεκριμένα.

Ο κ. Ζούπας είπε πως ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έφυγε από τη ζωή.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος έφυγε χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Την παραμονή νόμιζε πως ήταν μία γρίπη και θα περάσει. Δυστυχώς ο ιός αυτός έχει μία επιθετικότητα, σε περιτριγυρίζει σαν τον λύκο και σου ορμάει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε ακόμη ότι «Όταν είσαι ένας άνθρωπος της δραστηριότητας και της καθημερινότητας, πολλές φορές δεν συνειδητοποιείς ότι κουβαλάς 30 με 35 χρόνια γλύκας που έχουν προκαλέσει φθορά στα αγγεία σου. Νιώθω άσχημα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια, δεν ξέρω, επειδή είχαμε καθημερινή επαφή τον τελευταίο καιρό νομίζω πως έχω πει τόσα πολλά, που νομίζω ότι η σιωπή είναι το καλύτερο φάρμακο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.