ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΚΚΕ: «Αλληλεγγύη στους εξαθλιωμένους του Καζακστάν» – Χαιρετίζει τις επιθέσεις εξτρεμιστών

ΚΚΕ: «Αλληλεγγύη στους εξαθλιωμένους του Καζακστάν» – Χαιρετίζει τις επιθέσεις εξτρεμιστών

Αλληλεγγύη στους εξαθλιωμένους εκφράζει το ΚΚΕ αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση:

“Το ΚΚΕ χαιρετίζει τις μεγάλες εργατικές απεργιακές κινητοποιήσεις και λαϊκές διαδηλώσεις στο Καζακστάν ενάντια στην ακρίβεια, την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, τα άλλα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα στα οποία έχει οδηγήσει το καπιταλιστικό σύστημα εκατομμύρια ανθρώπους, 30 χρόνια μετά την αντεπαναστατική ανατροπή και τη διάλυση της ΕΣΣΔ.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας με τις χιλιάδες των εργαζομένων που, αψηφώντας το καθεστώς της αστυνομοκρατίας και της καταστολής, ξεχύθηκαν στους δρόμους, απαιτώντας την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου τους, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη ληστεία του ενεργειακού πλούτου της χώρας από τα μονοπώλια.”

Απαιτούμε:

-Την απελευθέρωση όλων των διαδηλωτών, που συνέλαβε η αστυνομία, καθώς και την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων.

-Την κατάργηση όλων των αντισυνδικαλιστικών – αντεργατικών νόμων, που έθεσαν εκτός νόμου εκατοντάδες σωματεία τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθεια να ελεγχθεί από την κυβέρνηση το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Τη νομιμοποίηση του Σοσιαλιστικού Κινήματος Καζακστάν και του Κομμουνιστικού Κόμματος Καζακστάν, τα οποία έχουν θέσει εκτός νόμου οι αρχές της χώρας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.