
Με εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την κακοκαιρία «Ελπίς», που «σαρώνει» τη χώρα.
Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης συγκάλεσε στις 18:30 μ.μ. έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών και του προέδρου του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ.
Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η αντιμετώπιση των τυχόν προβλημάτων από την κακοκαιρία «Ελπίδα».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.