ΚΚΕ για «χάος» στην Αττική Οδό: «Οι υπουργοί να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους για ευθύνες»

«Κουκούλωμα» των ευθυνών για το χάος που προκλήθηκε

ΚΚΕ για «χάος» στην Αττική Οδό: «Οι υπουργοί να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους για ευθύνες»

Το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για τη σύσταση Επιτροπής Διερεύνησης ευθυνών, βλέπει «κουκούλωμα» των ευθυνών για το χάος που προκλήθηκε στην Αττική Οδό.

Μάλιστα το ΚΚΕ, αναφερόμενο ειδικότερα στην ηλεκτροδότηση και τις συγκοινωνίες τονίζει ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης «καλό θα ήταν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να αναζητήσουν τις ευθύνες στην πολιτική που έχει παραδώσει κρίσιμους τομείς για την προστασία και τις ανάγκες του λαού στα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Αντί οι υπουργοί της κυβέρνησης να υπόσχονται επιτροπές διερεύνησης -δηλαδή κουκουλώματος- των ευθυνών και να προκαλούν, υποβαθμίζοντας το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός, ιδιαίτερα στο κομμάτι της ηλεκτροδότησης και των συγκοινωνιών, καλό θα ήταν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να αναζητήσουν τις ευθύνες στην πολιτική που έχει παραδώσει κρίσιμους τομείς για την προστασία και τις ανάγκες του λαού στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Αργά ή γρήγορα ο λαός θα αναζητήσει αυτές τις ευθύνες και θα αναμετρηθεί με αυτό το σάπιο κράτος, που θυσιάζει διαρκώς τις ανάγκες του στο βωμό του κέρδους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/gt_kke/status/1485957678807625734

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.