ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Δ.Κουτσούμπας προς την κυβέρνηση: «’Εχετε κάνει δόγμα σας την ατομική ευθύνη»

«Καταπέλτης» ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Δ.Κουτσούμπας προς την κυβέρνηση: «’Εχετε κάνει δόγμα σας την ατομική ευθύνη»

«Επίθεση» προς την κυβέρνηση της ΝΔ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή

«Σε ό,τι αφορά το ΚΚΕ μομφή στην κυβέρνηση της ΝΔ, στην πολιτική της, στο σάπιο σύστημα που υπηρετεί μαζί με άλλα κόμματα, κάνουμε κάθε μέρα μέσα στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία, στα νομοσχέδια, δεν περιμέναμε την σημερινή συζήτηση στη Βουλή και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Κουτσουμπας και έριξε τα βέλη και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως συμφωνεί με την αποτυχία του επιτελικού κράτους, αλλά πως αυτό «είναι γνώρισμα κάθε αντιλαϊκής κυβέρνησης, όπως και της δικής σας».

Αναφερόμενος στην Αττική Οδό και τον εγκλωβισμό χιλιάδων πολιτών, σχολίασε:
«Η κυβέρνηση άφησε χιλιάδες ανθρώπους το έλεος, εγκλωβισμένους για ώρες στην Αττική Οδό και σε άλλους δρόμους, νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση και με προβλήματα που ακόμα και σήμερα δεν έχουν αποκατασταθεί. Πέρασε ήδη μια βδομάδα, έλεος! Αυτό το κράτος όταν πρόκειται να προστατεύσει τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων είναι επιτελικό, ταχύτατό, ικανό. Όταν πρόκειται για λαϊκές ανάγκες τότε γίνεται δυσκίνητο, ανίκανο, χωρίς σχέδιο και χωρίς συντονισμό, μέσα, υποδομές και προσωπικό».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολίασε και τα περί ατομικής ευθύνης, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση την έχει κάνει δόγμα της. «Εσείς της Νέας Δημοκρατίας έχετε κάνει δόγμα σας την ατομική ευθύνη. Τη μία λέτε στον κόσμο φύγετε για να σωθείτε και την άλλη τους λέτε μείνετε στα σπίτια σας για να σωθείτε από το χιόνια, από την κακοκαιρία, όπως τώρα. Μη μας πείτε ξανά για τις ευθύνες της Αττικής Οδού, τώρα θυμηθήκατε το όχι ευκαταφρόνητο αχόρταγο κέρδος αυτής της εταιρείας κύριε Μητσοτάκη; Τόσα χρόνια δεν ξέρετε τι μυθώδη κέρδη έχει βγάλει εταιρεία από τα χρυσοπληρωμένα διόδια;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κριτική άσκησε στην κυβέρνηση και για τους χειρισμούς της στο μέτωπο της πανδημίας αλλά και της ακρίβειας. «Δύο χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση με πάνω από 100 θανάτους την ημέρα. Καμιά ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, κανένα μέτρο στους βασικούς χώρους υπερμετάδοσης» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μομφή στην κυβέρνηση κάνουμε και για την ακρίβεια που ροκανίζει το εισόδημα των οικογενειών, στερεί τα βασικά και τα στοιχειώδη από τις λαϊκές οικογένειες. Η εργατική λαϊκή οικογένεια στερείται το 2022 την θέρμανση!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.