
Στις σχέσεις της κυβέρνησης με τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, και στην ερώτηση που δέχθηκε για τις φιλικές συνομιλίες και τις εξυπηρετήσεις που έκανε ο Φουρθιώτης σε υπουργούς της κυβέρνησης, απάντησε κάνοντας και τον εκνευρισμένο ότι «τα κυβερνητικά στελέχη μπορούν να μιλάνε με όποιον θέλουν».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε το αφήγημα του Μαξίμου λέγοντας ότι ευτυχώς στην Ελλάδα το να μιλάει κάποιος με κάποιον δεν είναι ποινικό αδίκημα και δεν διώκεται ενώ πρότεινε όποιος δίνει στη δημοσιότητα μηνύματα που έχει ανταλλάξει, «να μπαίνει 20 χρόνια φυλακή».
Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιος μιλάει με ποιον καθώς και ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν ήταν υπόδικος όταν είχε αγαστή συνεργασία με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τους άλλους υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.