Αυτοί που πτώχευσαν την χώρα το 2010 οι ίδιοι ακόμα. Ποιος φταίει;

Επεισόδιο Α.Γεωργιάδη-Π.Πολάκη στη Βουλή: Κανείς δεν φορούσε μάσκα σε κλειστό χώρο! (φώτο)

Υποχρεωτικές μάσκες μόνο για τους πολίτες...

Επεισόδιο Α.Γεωργιάδη-Π.Πολάκη στη Βουλή: Κανείς δεν φορούσε μάσκα σε κλειστό χώρο! (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σάλος δημιουργήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα λόγω του επεισοδίου που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, παρόλα αυτά κανείς δεν στάθηκε σε μια σημαντική λεπτομέρεια.

Κανείς δεν φορούσε μάσκα! Ούτε ο υπουργός, ούτε ο βουλευτής, ούτε και όσοι ήταν δίπλα τους εκείνη την ώρα.

Η παρακάτω φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο είναι αφοπλιστική.

Την ίδια ώρα βέβαια οι πολίτες συνεχίζουν να πληρώνουν πρόστιμα αν δεν φορούν μάσκες ακόμη και εάν δεν φορούν μάσκα την ώρα που πηγαίνουν βόλτα τον σκύλο τους στο πάρκο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.