ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ελληνική Λύση: Δίκαια τα αιτήματα των Ελλήνων αγροτών – Προτεραιότητα η παραγωγική ανασυγκρότηση

Ελληνική Λύση: Δίκαια τα αιτήματα των Ελλήνων αγροτών – Προτεραιότητα η παραγωγική ανασυγκρότηση

Ανακοίνωση εξέδωσε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης για τις αγροτικές κινητοποιήσεις. Στην ανακοίνωση το κόμμα του κυρίου Βελόπουλου παίρνει θέση υπέρ της ικανοποίησης των αιτημάτων των αγροτών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αιτήματα των Ελλήνων αγροτών είναι δίκαια και η ικανοποίηση τους είναι επιβεβλημένη. Όχι μόνο για την επιβίωση του «κλάδου», αλλά για την επιβίωση του έθνους. Την ώρα που η επισιτιστική κρίση είναι προ των πυλών, οποιαδήποτε ανάσχεση της παραγωγικής διαδικασίας ειδικά στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, ισοδυναμεί με εθνικό έγκλημα.Η Ελληνική Λύση στέκεται δίπλα στον Έλληνα αγρότη, κτηνοτρόφο, αλιέα, παραγωγό και βιοτέχνη, όχι από «πολιτικό καιροσκοπισμό» όπως έκαναν και κάνουν τα «παλαιά κόμματα» όταν βρίσκονται στην αντιπολίτευση. Η παραγωγική ανασυγκρότηση με όρους εθνικού προστατευτισμού και οικονομικού πατριωτισμού, είναι η πεμπτουσία του προγράμματος της Ελληνικής Λύσης, από ιδρύσεως της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.