ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΚΕ: «Χρειάζεται πολύ θράσος να επιμένει η κυβέρνηση να βαφτίζει “μέτρα στήριξης” τα ψίχουλα των λίγων ευρώ»

Για τα μέτρα στήριξης των νοικοκυριών και επιχειρήσεων που ανακοίνωσε ο Κ.Σκρέκας

ΚΚΕ: «Χρειάζεται πολύ θράσος να επιμένει η κυβέρνηση να βαφτίζει “μέτρα στήριξης” τα ψίχουλα των λίγων ευρώ»

Το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως «χρειάζεται πολύ θράσος να επιμένει η κυβέρνηση να βαφτίζει “μέτρα στήριξης” των νοικοκυριών τα ψίχουλα των λίγων ευρώ».

Αναφορικά με τα μέτρα στήριξης των νοικοκυριών και επιχειρήσεων που ανακοίνωσε ο Κώστας Σκρέκας, το ΚΚΕ δήλωσε:

«Χρειάζεται πολύ θράσος να επιμένει η κυβέρνηση να βαφτίζει “μέτρα στήριξης” των νοικοκυριών τα ψίχουλα των λίγων ευρώ, κι αυτά κουτσουρεμένα, όταν οι αυξήσεις στην ενέργεια είναι πολλαπλάσιες, ως αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της ενέργειας, της απολιγνιτοτοποίησης και της λεγόμενης “πράσινης μετάβασης”, που έχουν για σημαία τους η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα αλλά κόμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελάχιστη στήριξη στα λαϊκά νοικοκυριά αποτελούν μόνο οι προτάσεις του ΚΚΕ για κατάργηση εδώ και τώρα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα και την ενέργεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.