
Ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «τις αποφάσεις του εισαγγελέα για την αρχειοθέτηση των υποθέσεων των κ. Γεωργιάδη και Αβραμόπουλου, ας τις κρίνουν οι πολίτες και οι συνάδελφοί τους δικαστές. Στα πορίσματα ωστόσο, που είδαν το φως της δημοσιότητας, πέραν της αρχειοθέτησης προκύπτουν ερωτηματικά που δεν μπορεί να μένουν αναπάντητα».
Σημειώνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός και Αρχηγός της ΝΔ οφείλει να δώσει μια απάντηση: Ο ίδιος θεωρεί πως είναι όλα καλώς καμωμένα;».
Η αξιωματική αντιπολίτευση ρωτά ειδικότερα αν ο κ. Μητσοτάκης «θεωρεί δηλαδή ότι είναι φυσιολογικό και νόμιμο να βρίσκονται στους λογαριασμούς του ενός νυν υπουργού του και αντιπρόεδρου του Κόμματος, 350.000 ευρώ και στου άλλου, πρώην υπουργού και κεντρικού στελέχους του, 1.000.000 ευρώ ‘αδιευκρίνιστα ποσά’».
«Θεωρεί ότι κανείς δεν οφείλει διευκρινίσεις για τα αδιευκρίνιστα;», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αναμένει με ενδιαφέρον την απάντησή του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.