
Η ομαλή διεξαγωγή του Final Four που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο Κρήτης ήταν τo κύριo θέματα συζήτησης μεταξύ του Τάκη Θεοδωρικάκου και του προέδρου της ΕΟΚ.
«Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να βάλουμε τέλος στον χουλιγκανισμό», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media, με αφορμή την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός στην ανάρτηση του αναφέρει:
«Στη συνάντηση εργασίας που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης, η συζήτησή μας επικεντρώθηκε γύρω από την καταπολέμηση της οπαδικής βίας. Τώρα, είναι η κατάλληλη ώρα να βάλουμε τέλος στη βία και στον χουλιγκανισμό, είτε είναι μέσα είτε είναι έξω από τα γήπεδα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάνουμε πράξη το σύνθημα: Ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος, είναι γιορτή».
Δείτε την ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.