ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Σακελλαροπούλου για επέμβαση Ρωσίας στην Ουκρανία: «Κινδυνεύει να γυρίσει την ανθρωπότητα δεκαετίες πίσω»

«Ειλικρινά εύχομαι, όπως φαντάζομαι όλοι μας, να επικρατήσει σύντομα η λογική»

Κ.Σακελλαροπούλου για επέμβαση Ρωσίας στην Ουκρανία: «Κινδυνεύει να γυρίσει την ανθρωπότητα δεκαετίες πίσω»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την αντιφώνησή της στην τελετή ανακήρυξής της σε επίτιμη δημότη του Δήμου Δίου – Ολύμπου στο Λιτόχωρο Πιερίας, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, όπου υπάρχουν θύματα και ομογενών.

Μίλησε για «εισβολή της Ρωσίας σε μία ανεξάρτητη, κυρίαρχη χώρα, η οποία ασπάζεται τις ευρωπαϊκές αξίες» και υπογράμμισε:

«Ήδη θρηνούμε θύματα, υπάρχουν και θύματα ομογενείς, δυστυχώς, αλλά και θύματα από τον ουκρανικό λαό, γιατί οι άνθρωποι είναι παντού και η απώλεια της ανθρώπινης ζωής είναι εξίσου σημαντική όποιον κι αν αφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειλικρινά εύχομαι, όπως φαντάζομαι όλοι μας, να επικρατήσει σύντομα η λογική εκεί που πρέπει και να έχουμε μία καλύτερη εξέλιξη σε αυτό το γεγονός, σ’ αυτήν την κρίση, η οποία κινδυνεύει να γυρίσει τον κόσμο, την ανθρωπότητα, όχι μόνο την Ευρώπη, δεκαετίες πίσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.