ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Κακλαμάνης κατά κυβέρνησης: «Η αποστολή όπλων προς την Ουκρανία ήταν απόφαση υψηλού ρίσκου»

Ν.Κακλαμάνης κατά κυβέρνησης: «Η αποστολή όπλων προς την Ουκρανία ήταν απόφαση υψηλού ρίσκου»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για την απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να στείλει όπλα στην Ουκρανία.

«Η αποστολή στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία ήταν απόφαση υψηλού ρίσκου, το μέλλον θα δείξει αν είναι στη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. και Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο ΝΕΤ 24, προκαλώντας ένα μικρό σοκ στο κυβερνών κόμμα, καθώς μέχρι σήμερα κανένας άλλος κυβερνητικός βουλευτής ή άλλο «γαλάζιο» στέλεχος δεν έχει εκφράσει επιφυλάξεις για την απόφαση του κ. Μητσοτάκη.

Ωστόσο, είπε πως θεωρεί ότι «ο πρωθυπουργός σκέφτηκε ποιο είναι το άμεσο συμφέρον της χώρας και θα είχε συζητήσει την απόφαση και θα είχε συνεννοηθεί με το αρμόδιο υπουργείο το Yπουργείο Εθνικής Άμυνας».

Άσκησε κριτική στην Ε.Ε. για την «ξεχασμένη» Κύπρο

Ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος συχνά πυκνά δεν κρύβει τα λόγια του και δεν διστάζει να εκφράσει τις διαφωνίες του και να ασκήσει κριτική σε κυβερνητικές επιλογές, αλλά και σε συμβούλους του πρωθυπουργού, άσκησε και κριτική στην Ε.Ε. για το γεγονός ότι κανένας αξιωματούχος της δεν σχολίασε μέχρι σήμερα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Διάσταση που επίσης κανένας κυβερνητικός δεν έχει δώσει μέχρι τώρα στις δηλώσεις και τις παρεμβάσεις του.

«Η Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ δικαίως ασχολείται εδώ και μία εβδομάδα με την Ουκρανία, δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει για την εισβολή της Τουρκίας σε μία άλλη χώρα της, εδώ και σαράντα χρόνια, την Κύπρο», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνουμε ότι και ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Ευρωπαίοι ηγέτες λένε και ξαναλένε τις τελευταίες ημέρες ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι η πρώτη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εισβολή σε ανεξάρτητο κράτος της Ευρώπης, ξεχνώντας την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.