ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κόντρα στην Βουλή για την κόρη του Γ.Δραγασάκη

Κόντρα στην Βουλή για την κόρη του Γ.Δραγασάκη

Βαριές καταγγελίες έκανε στην Βουλή η βουλευτής του λαϊκού Συνδέσμου Ελένη Ζαρούλια, κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος της επιτέθηκε υποστηρίζοντας ότι οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου “είναι αντίθετες στα ανθρώπινα δικαιώματα”.

“Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;” ήταν η απάντηση της βουλευτού και αφορούσε το εμπόριο όπλων και νακρωτικών για το οποίο κατηγορείται η κόρη του βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής Γ.Δραγασάκη.

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σε δημοσίευμα της είχε αναφέρθει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η κόρη του κ. Δραγασάκη σχετικά με κατοχή ναρκωτικών και εμπορίας όπλων.

Της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για «αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Στην κατάθεσή της η κόρη του κ. Δραγασάκη λέει:«Χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει…μένω από δω κι από κει…Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».

Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί μέχρι την δίκη της.

Αμέσως έσπευσε να προστατεύει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Δραγασάκη ο προεδρεύων Γ.Καλατζής ο οποίος είπε της είπε: «Για τον κ. Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Οχι όμως για την κόρη του».

Είναι ο δεύτερος γόνος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον γιο του Ν.Βούτση που βρίσκεται στην φυλακή για ληστεία τράπεζας και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.