ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Βαλλιανάτος: Είμαστε αδέρφια με τους “Μακεδόνες” (vid)

Γ.Βαλλιανάτος: Είμαστε αδέρφια με τους “Μακεδόνες” (vid)

Απίστευτες απόψεις εκφράζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών Γρηγόρης Βαλλιανάτος για τα Σκόπια! Είναι τόσο απίστευτες και παραληρηματικές που κάποιος μπορεί εύκολα να υποθέσει ότι θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Σκοπίων και όχι Αθήνας!

Ο φιλοσκοπιανός Γρηγόρης Βαλιανάτος σε συνέντευξη του στη Марија Котовска για τη “Μακεδονική” Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΜΡΤ)  αναφέρει χαρακτηριστικά πως “η ”Μακεδονία” έχει αναγνωριστεί από 134 χώρες του κόσμου. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ σας”!

“Χαίρομαι να επικοινωνώ με τους ανθρώπους από τη “Μακεδονία” τους οποίους αγαπώ”!

Επιπλέον ζητούσε να…αναγνωριστεί ως “Μακεδονία” το γειτονικό κράτος και ανέφερε ότι υπάρχει “Μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα! Οι σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ χειροκροτούσαν τις απόψεις μου”

Και μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος Βαλλιανάτος είναι που ήταν στο επικοινωνιακό επιτελείο του Γ. Παπανδρέου

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Γρηγόρη Βαλιανάτου και τις απαντήσεις του στη Σκοπιανή δημοσιογράφο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.