Εδώ και εννέα περίπου μήνες δημοσιεύματα αναφέρονται στην Ολλανδέζα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου. 

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η γυναίκα που τον οδήγησε στο χωρισμό με την Άντα Παπανδρέου είναι μεγαλύτερή του, γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Σκιάθο και ότι έχει κλέψει την καρδιά του πρώην πρωθυπουργού. 

Η εφημερίδα Spirto δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της γυναίκας αυτής και αποκαλύπτει το όνομά της αλλά και πληροφορίες για τη ζωή της. 

Πρόκειται για την Γουέντι Κόνελι, η οποία διανύει την πέμπτη  δεκαετία της ζωής της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι και εκείνη χωρισμένη, χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της (όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου) και έχει δυο παιδιά. 

Η Κόνελι ζει μόνιμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Αμστερνταμ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι γυμνάστρια και ότι διατηρεί δικό της γυμναστήριο personal training. 

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου, κατά το δημοσίευμα πάντα, επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ η μια της κόρη ζει μόνιμα στη Σκιάθο. Εκεί άλλωστε γνωρίστηκε πέρυσι με τον πρώην πρωθυπουργό και εκεί την απαθανάτισε φέτος ο φωτογραφικός φακός. 

Με τον κ. Παπανδρέου γνωρίστηκαν στο νησί των Σποράδων όταν εκείνος ετοιμαζόταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόκινγκ. Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να συζητούν.

Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό άνθρωπο, αρκετά επικοινωνιακό και γοητευτικό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει την Κόνελι στην κόρη του Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο, καθώς και ότι οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός στο να προχωρήσει στο τρίτο στεφάνι…