«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει διπλό κακό, διότι αφενός καθυστερεί η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, κάτι που προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στην πραγματική οικονομία που στερεύει από ρευστό, ενώ αδρανοποιεί τις όποιες θετικές προσδοκίες για ανάπτυξη», δηλώνει η ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύα Καϊλή, σε συνέντευξή της.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εκφραστής της αριστερίστικης συντήρησης στην Ελλάδα και την Ευρώπη και συνεπώς είναι ο μεγάλος αναστολέας της οικονομικής μεγέθυνσης της χώρας» και επί ημερών του «η κατάσταση της χώρας έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα λόγω ιδεοληψιών, επιβλαβών διαπραγματεύσεων και πολιτικής διγλωσσίας», συμπληρώνει, ενώ εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα υπογράψει εν λευκώ ό,τι ζητήσουν οι δανειστές.

Η κ. Καϊλή υποστηρίζει, μεν, τη Φώφη Γεννηματά για τη διεύρυνση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τις προσπάθειες ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης, τονίζοντας ωστόσο ότι απαιτείται η ανανέωση προσώπων και πολιτικής.

Απορρίπτει το δίλλημα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το διακύβευμα είναι: Η προοδευτική συμμαχία των μεταρρυθμιστών πατριωτών ή ο συντηρητισμός των εθνικολαϊκιστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ