ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η κλιματική αλλαγή είναι ένα κρίσιμο παγκόσμιο ζήτημα που επηρεάζει τους πάντες»

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η κλιματική αλλαγή είναι ένα κρίσιμο παγκόσμιο ζήτημα που επηρεάζει τους πάντες»

«Εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης την απόφαση των ΗΠΑ να αποχωρήσουν από τη συμφωνία για το κλίμα.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του «η κλιματική αλλαγή είναι ένα κρίσιμο παγκόσμιο ζήτημα που επηρεάζει τους πάντες» και «δεν είναι θεωρία συνομωσίας».

«Η κλιματική αλλαγή απαιτεί παγκόσμια συνεργασία για την αντιμετώπιση της. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συμμετοχή των μεγάλων ανεπτυγμένων οικονομιών. Γι’ αυτό και η συμφωνία των Παρισίων ήταν μια τόσο μεγάλη επιτυχία» σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ. εκφράζοντας την ελπίδα «να υπάρχουν ακόμα περιθώρια να αναθεωρήσουν την απόφασή τους οι ΗΠΑ στο προσεχές μέλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγει, «η Ελλάδα θα πρέπει να μείνει προσηλωμένη στους στόχους που έχουν τεθεί από τη συμφωνία, όπως εξάλλου πράττει το σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.