ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Θά κατοικήσετε αλλού καί άλλοι θά κατοικήσουν σέ σάς”

“Θά κατοικήσετε αλλού καί άλλοι θά κατοικήσουν σέ σάς”

 “Εσείς θά πάτε νά κατοικήσετε αλλού καί άλλοι θάρθουν νά κατοικήσουν σέ σάς” είπε ο μεγάλος Άγιος της Ορθοδοξίας αλλά ποιός τον άκουγε, προβλέποντας 2,5 αιώνες νωρίτερα τον τρόπο με τον οποίο οι Παγκοσμιοποιητές θα εξαφάνιζαν τον Ελληνισμό και την Ελληνορθοδοξία (ότι μισούν περισσότερο).

Μιλάμε για την λαθρομετανάστευση.Τώρα που πολλοί Έλληνες ψάχνουν τρόπο να εγκαταλέιψουν τη χώρα, ενώ ταυτόχρονα εκατομμύρια λαθρομεταναστών την κατακλύζουν.

Μετά τα γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα η προφητεία του αυτή είναι εξαιρετικά επίκαιρη, και ουδείς μπορεί να την αμφισβητήσει, έχει όμως και συνέχεια.

“‘Σπίτια μεγάλα μή κάμνετε. Λιάσες νά κάμνετε νά μή σάς έρχωνται μέσα”. Εννοώντας ότι όποιος με χίλιους κόπους έφτιαξε ένα αξιοπρεπές σπίτι, γίνεται στόχος εισβολέων, όπως και συμβαίνει πραγματικά την περίοδο αυτή όπου κανείς Έλληνας πολίτης δεν νιώθει ασφαλής στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.