Με απίστευτα σκληρά λόγια μίλησε η Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσω διαδικτύου και δείχνει την τραγουδίστρια στο πλευρό του εκπροσώπου της Αλβανίας στην Eurovision, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν από κοινού τον αλβανικό αετό. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook, η Ραχήλ Μακρή έγραψε:

«Η «μεξικάνα” που μέχρι χθες ντρεπόταν να πεί ότι ήταν από την Αλβανία τώρα θέλει μεγάλη Αλβανία και δεν ζητάει και συγνώμη. Βγήκε και το ΡΙΚ να απαντήσει ότι είναι στη Λισαβόνα για ένα μουσικό διαγωνισμό. Δεν ασχολείται με παραφιλολογίες και οτιδήποτε άλλο εκτός ουσίας. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό και η Ελένη κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της», διαμηνύει εκπρόσωπος του ΡΙΚ θέλοντας να ρίξει τους τόνους και να προσπεράσει όλα όσα τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης καταλογίζουν στην εκπρόσωπο της Κύπρου.
Αφού δεν ασχολείται με αλλά θέματα πέραν της μουσικής γιατί η εκπρόσωπος τους έκανε σήματα εθνικιστικά που συμβολίζουν την απόκτηση ελληνικών εδαφών που Ταχα έχασαν από εμάς;
Την επόμενη φορά να στείλετε Τουρκάλα και να κάνει το σύμβολο των γκρίζων λύκων.
Αιδώς ούτε συγνώμη δεν βγήκατε να ζητήσετε από τους Έλληνες και επιμένετε να παίζετε με την νοημοσύνη μας.
Έφυγε ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ξεφτιλίζετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!