
Χιουμοριστική ήταν η ανάρτηση του πρωθυπουργού για το νεαρό από την Καβάλα που της είχε τάξει γάμο αμέσως μετά την άξοδο από τα μνημόνια!
Με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε σε ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε σήμερα στην Καβάλα.
Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε αναρτήσει, νωρίτερα σήμερα, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το δημαρχείο της Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους. Στη φωτογραφία των νεόνυμφων με τη δήμαρχο της πόλης, ο γαμπρός κρατά πινακίδα που γράφει: “Της είχα πει ότι θα παντρευτούμε όταν βγούμε απ’ τα μνημόνια… Γιατί ρε Τσίπρα;!”. Ο πρωθυπουργός κοινοποίησε τη φωτογραφία του ζευγαριού στην προσωπική του σελίδα, γράφοντας με εμφανή χιουμοριστικό τόνο: “Γαμπρέ πρόσεχε τι τάζεις. Παρόλα αυτά, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!”.
Δείτε την ανάρτηση: 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.