Ασεβής και ντροπιαστική δήλωση από την υπουργό Πολιτισμού Μ.Ζορμπά από Βουλιαράτες για την δολοφονία Κ.Κατσίφα

Ασεβής και ντροπιαστική δήλωση από την υπουργό Πολιτισμού Μ.Ζορμπά από Βουλιαράτες για την δολοφονία Κ.Κατσίφα

«Δεν έγινε και τίποτα το σπουδαίο, απλά κάποιος ομογενής χάλασε την ωραία ελληνοαλβανική ατμόσφαιρα». Αυτό περίπου περιγράφει με μια ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία είχε βρεθεί στους Βουλιαράτες λίγες ώρες πριν το αιματηρό περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο του 35χρονου Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η Μυρσίνη Ζορμπά, μαζί με άλλους εκπροσώπους της ελληνικής και της αλβανικής κυβέρνησης, την πρέσβη της Ελλάδας στην Αλβανία, βουλευτές, δημάρχους και πλήθος κόσμου βρέθηκε την Κυριακή στους Βουλιαράτες για την τελετή στη μνήμη των πεσόντων στο αλβανικό μέτωπο.

Όπως λέει η υπουργός Πολιτισμού, «όλα κύλησαν ομαλά και σε κλίμα συγκίνησης για εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους κατά του φασισμού».

Το ότι έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και εκείνη την εποχή δεν υπήρχε καμία αναφορά σε οτιδήποτε το «φασιστικό» είναι μια μικρή λεπτομέρεια για την υπουργό Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φύγαμε στις τρεις το μεσημέρι χωρίς να έχει υπάρξει καμία ανησυχία (.σ.σ.: πόλεμος γινόταν λίγο πιο μακριά!). Στο μεταξύ είχαμε πληροφορηθεί ότι κάποιος ομογενής με Καλάσνικοφ είχε απειλήσει το πρωί να πυροβολήσει (σ.σ.: !!!) θεωρώντας ότι η συμφωνία των δυο κυβερνήσεων να αποκαταστήσουν τη μνήμη των νεκρών ήταν προδοσία. Καμία ελληνική σημαία δεν κατέβηκε, όλες ήταν υψωμένες (σ.σ.: δηλαδή πήγε στο σπίτι του Ελληνα ήρωα και είδε την σημαία να κυματίζει;}

Μετά τις 3 μμ στο δρόμο της επιστροφής πληροφορηθήκαμε ότι ο ομογενής περικυκλώθηκε, η αστυνομία του ζήτησε να παραδοθεί, δεν παραδόθηκε και τον σκότωσαν.

Ήταν ένα τραγικό συμβάν που κάνεις μας σήμερα όλο το πρωί, μέσα στην ατμόσφαιρα συγκίνησης που επικρατούσε, δεν μπορούσε να φανταστεί».

Πραγματικά, πιο ασεβής ανάρτηση από «Ελληνα» επίσημο, για την δολοφονία του Κ.Κοτσιφά δεν θα μπορούσε να υπάρξει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.