Π. Τατσόπουλος απαντά στον Α. Τσίπρα: «Δεν ήμουν απολειφάδι όσο ήμουν στην κοινοβουλευτική του ομάδα»

Π. Τατσόπουλος απαντά στον Α. Τσίπρα: «Δεν ήμουν απολειφάδι όσο ήμουν στην κοινοβουλευτική του ομάδα»

Μέσω facebook απάντησε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος στον πρωθυπουργό, ο οποίος στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή τον χαρακτήρισε απολειφάδι της πολιτικής ζωής.

Ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε αυτόν τον πρωτοφανή και αήθη χαρακτηρισμό κατά του Πέτρου Τατσόπουλου θέλοντας να «χτυπήσει» το γεγονός ότι ο πάλαι ποτέ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος της ΝΔ.

Στην ανακοίνωσή του ο συγγραφέας τονίζει:

«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη “δήλωση” για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα “δήλωση” δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012.

Έκτοτε πέρασαν… δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.