ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Περίπατος στην Αθήνα για Σ. Θεοδωράκη και Κ. Μπακογιάννη (φωτο)

Περίπατος στην Αθήνα για Σ. Θεοδωράκη και Κ. Μπακογιάννη (φωτο)

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκαναν σήμερα το μεσημέρι Σταύρος Θεοδωράκης και Κώστας Μπακογιάννης και συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν την πρωτεύουσα.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στην οδό Σταδίου, στο σημείο που πριν από 9 χρόνια έχασαν τη ζωή τους 3 άνθρωποι, ενώ καταστράφηκαν μαγαζιά και οι ιστορικοί κινηματογράφοι «Αττικόν» και «Απόλλων».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκαν βιβλιοπωλεία, εμπορικά και καφέ, μίλησαν με εργαζόμενους αλλά και επισκέπτες της περιοχής, με κεντρικά θέματα την ασφάλεια, την καθαριότητα και το πράσινο.

Στη συνέχεια είχαν εκτενή συζήτηση μεταξύ τους σε κατάστημα της περιοχής. Όπως είναι γνωστό το Ποτάμι υποστήριξε από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα με το επιχείρημα «οι πετυχημένοι πρέπει να συνεχίζουν», προσθέτοντας ότι τα χρόνια που ήταν περιφερειάρχης στην Στερεά Ελλάδα τα κόμματα παραμερίστηκαν και βγήκε αρκετή δουλειά με την συνεργασία πολιτών από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.