Κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιώργος Αυτιάς- Δείτε σε ποιο ευρωψηφοδέλτιο θα είναι

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιώργος Αυτιάς- Δείτε σε ποιο ευρωψηφοδέλτιο θα είναι

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στο οποίο επικεφαλής θα είναι ο πρώην πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ φαίνεται να κλειδώνει ο Γιώργος Αυτιάς.

Στη λίστα θα είναι οι νυν ευρωβουλευτές, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Θοδωρής Ζαγοράκης. Η Μαρία Σπυράκη, νυν εκπρόσωπος της ΝΔ, θα είναι υποψήφια στην Ά Θεσσαλονίκης και θα εγκαταλείψει την Ευρωβουλή, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο η Σοφία Ζαχαράκη, νυν αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου.

Το ενδιαφέρον είναι ότι έχει σχεδόν κλειδώσει η υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Αυτιά, ενώ αν και του έγινε πρόταση, δεν το έχει αποφασίσει ακόμα ο επίσης γνωστός αρθρογράφος των Νέων και του Βήματος, Γιάννης Πρετεντέρης.

Υποψήφια θα είναι η νυν βουλευτής της Β Αθηνών, η «σαμαρική» Αννα- Μισέλ Ασημακοπούλου που ήδη κάνει προεκλογικό αγώνα με τη στήριξη του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη λίστα θα είναι επίσης ο πρώην επικεφαλής του γραφείου της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα Γιώργος Κρεμλής και ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Μελάς που ασχολείται με τα αγροτικά θέματα και διετέλεσε και υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός πρώην γραμματέας Παραγωγικής Ανασυγκρότησης επί πρωθυπουργίας Βασιλικής Θάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.