Γ. Μανιάτης: «Αυτή η κυβέρνηση κατέστρεψε και τη ΔΕΗ»

Γ. Μανιάτης: «Αυτή η κυβέρνηση κατέστρεψε και τη ΔΕΗ»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφή, όπως γράφει χαρακτηριστικά της ΔΕΗ.

«Κατέστρεψαν και τη ΔΕΗ. Αν καταρρεύσει, οι ευθύνες Α. Τσίπρα και υπουργών του θα είναι πολιτικές και ποινικές. Ακύρωσαν τη δική μας «Μικρή ΔΕΗ» (ν.4273/2014), που θα έφερνε έσοδα 2δις€ στα ταμεία της ΔΕΗ, άλλα 2δις€ σε επενδύσεις και φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα στους πολίτες, λόγω ανταγωνισμού. Την αντικατέστησαν με τα τραγικά ΝΟΜΕ, που ήδη κόστισαν 1δις€. Κέρδη 434 εκατ€ το 2014, ζημιές 454 εκατ€ το 2018. Χρηματιστηριακή αξία 2,5δις € το 2014, μόλις 300εκατ€ το 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διαγωνισμός τους για τα λιγνιτικά άγονος, επιτρέπει στην Κομισιόν να διενεργήσει μόνη της διαγωνισμό για ελληνική δημόσια εταιρεία, χωρίς κατώτερο όριο τιμή. Η McKinsey εκτιμά, οτι για να γίνει βιώσιμη η ΔΕΗ, πρέπει να απολύσει 5.860 άτομα και να αυξήσει τα τιμολόγια στους καταναλωτές. Θα λογοδοτήσουν στους Έλληνες πολίτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.